Skincare Valerie

Nieuw: Permanente Laserontharing

Ben jij klaar voor :

*een mooie gladde huid

Heb jij ook genoeg van:

*het scheren, waxen, epileren en ingegroeide haren?

Wil jij graag zorgeloos dat ene topje en/of shortje aantrekken?

Dan is PERMANENTE LASERONTHARING iets voor jou !

Deze nieuwste generatie laser gaat op de meest veilige en effectieve manier ongewenst haargroei aanpakken!

Welke resultaten mag je verwachten ?

*Gladde huid.

*Geen ingegroeide haren meer!

*De huid is vrij van stoppels.

*Geen donkere waas op de huid.

Hoe werkt laserontharing ?

De energie van het laserlicht wordt omgezet in warmte die via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels wordt gebracht en daar een warmtebron creëert. Hierdoor raken de haarwortels beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan.

Gemiddeld heb je een 7-tal sessies nodig voor een optimaal resultaat. Dit gemiddelde hangt echter af van persoon tot persoon (huidtype, haarpigment, dichtheid van de haren,…).

De Defintive Plus is een zeer krachtig en gecertificeerd laserontharingstoestel met 3 golflengtes (Alex, Diode, Yag) om de meest effectieve resultaten te garanderen na slechts enkele sessies.

De Definitive Plus laser ondersheidt zich van andere lasers omdat hij beschikt over de ice technology (gekoeld handstuk), hierdoor ervaart de klant een gevoel van comfort tijdens de behandeling.

Meestgestelde vragen

-Gemiddeld heb je een 7-tal  sessies nodig voor een optimaal resultaat. De Definitive Plus laser onderscheidt zich van andere laserapparatuur omdat deze sneller en opvallend minder pijnlijk is aangezien de intensiteit aangepast kan worden naar jouw huidtype.

De intervallen tussen elke sessie komen op  6 à 8 weken (noodzakelijk!). Tijdens deze intervallen zal je merken dat de behandelde haartjes spontaan beginnen uitvallen na een tweetal weken.

Het laseren zelf duurt niet lang (afhankelijk van de te behandelen zone) en voelt aan alsof de huid een klein prikje krijgt.

Na de behandeling kan er een warm gevoel ontstaan in de behandelde zone alsook oedeemvorming rond elk haarzakje. Deze verschijnselen houden echter een paar uur aan en verdwijnen daarna geheel.

De omliggende huid blijft bij dit ontharingsproces onaangetast.

Na elke behandeling worden de haren dunner en minder in aantal. De haren die op het moment van de behandeling boven de huid zitten, worden verwijderd en gaan in een zeer lange rustfase. Daarom is het nodig om de lasersessie te herhalen om de 6 à 8 weken voor een optimaal resultaat!
In de loop der jaren is er een mogelijkheid dat er, onder invloed van hormonale veranderingen, enkele haren kunnen terugkomen. In dit geval is het aangewezen om (een) onderhoudssessie(s) in te plannen.

Tijdens je kuurbehandeling mag je enkel scheren! Niet epileren, harsen of waxen.

 

Altijd 3 dagen voor je behandeling de zone scheren.

 

Gebruik geen zelfbruiner op de behandelende zones.

Dit mag absoluut! Wel is het een must om zeker 6 weken voor en -na de behandeling niet in contact te komen met zonlicht, zonnebank, zelfbruiners.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk ?

Ik bereid de huid voor en reinig de te behandelen zone met de meeste zorg.

Het laseren zelf duurt niet lang (afhankelijk van de te behandelen zone) en voelt aan alsof de huid een kleine tik van een elastiekje krijgt. Dit gevoel is onmiddellijk weer weg na de behandeling.

Tijdens de behandeling dient de patiënt, ikzelf en de eventuele aanwezige familie een speciale bril te dragen om de ogen te beschermen tegen het laserlicht

Nadien verzorg ik als jouw skin expert de behandelde zone volgens de hygiënemaatregelen en geeft jou tips voor een optimale thuisverzorging.

GRATIS CONSULT

Als nieuwe klant bieden wij jou graag een gratis consult aan t.w.v. €30,-. Via bovenstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.