Skincare Valerie

Huidverjonging met led en radiofrequentie

Genesis is dé anti-aging behandeling bij SkinCare Valerie.

Ben je op zoek naar zichtbare huidverbetering zonder pijn, snijden of het gebruik van naalden, dan is het Genesis behandelingssysteem de unieke oplossing. 

          Wil jij:

  • de conditie van je huid verbeteren;
  • jouw huid versterken en verstevigen;
  • jouw huid verjongen
  • esthetische problemen aanpakken

Dan is een behandeling met het Genesis apparaat van Mesoestetic iets voor jou !

 

Deze behandeling is:

  • Doeltreffend, pijnloos, non-invasief, onmiddellijk en langdurig resultaat terwijl je tegelijkertijd heerlijk geniet en ontspant.
  • Stimuleert de drainagepunten, verbetert de bloedsomloop, diep lipolytisch effect, intense hydratatie, anti-aging, cel regenererend.
  • Efficiënte behandeling van anti-aging, striae, littekens (ook na acne), actinische huidbeschadiging, verslapping, rimpels, haaruitval, depigmentatie
  • Resistive radiofrequency is een unieke en heel bijzondere techniek door de massage met de verwarmde hand van de skin experte, die op de diepere lagen van de huid zal inwerken, een zalige ervaring.
  • Ideaal als postoperatieve- (na bijvoorbeeld liposuctie, facelift of een oogcorrectie), preventieve (bij operaties), remodellerende of postpartum behandeling.
227ffafa-2614-4bc7-af61-de7e23f0d63f

Werkwijze

Onze fibroblasten, die verantwoordelijk zijn in onze huid voor de aanmaak van collageen en elastine, worden geactiveerd door deze behandeling.

 

We gaan de temperatuur verhogen in diverse huidlagen met de Genesis waardoor diverse biochemische en enzymatische processen in de huid worden gestimuleerd.

 

Tegelijkertijd worden werkstoffen de huid ingebracht. De huid krijgt een betere doorbloeding en afvalstoffen worden afgevoerd. Ook krijgt de huid een betere elasticiteit en structuur.

 

Standaard inbegrepen bij elke behandeling: Reiniging met Hydra Milk Cleanser en Hydratonic, SmartDrivityTM Genesis Sessie, aangepaste dagverzorging en UV-bescherming

Mogelijke behandelingen

MESO GENESIS FLASH 

Meteen verstevigend en liftend effect. Rimpels zijn minder zichtbaar en de huid ziet er jeugdiger uit. Daarbij is het ook nog eens een erg ontspannende behandeling om helemaal tot rust te komen.

 

MESO GENESIS BOOST

Een effectieve en pijnloze behandeling met spectaculaire, langdurige resultaten met extra boost aangepast aan uw huidbehoefte. Deze exclusief ontwikkelde complexen met een zeer hoge concentratie aan actieve ingrediënten zorgen voor specifieke doeleinden zoals anti-aging, depigmentatie etc.

 

GENESIS BODY

 Deze kuur is specifiek voor lichaam en dubbele kin. Verbetert de collageen- en elastinesynthese, bevordert de lipolyse en de drainage om de contouren en het volume te reduceren en de textuur van de huid te verbeteren met als resultaat een verbetering van 60% op de vetcellen. Ideaal bij cellulitis, voor versteviging, push-up, drainering en kan ook een dubbele kin behandelen.

genesis 2

Ervaar deze ontspannende behandeling met fantastische resultaten

 

Je kan deze behandeling afzonderlijk (€ 140,00) of in kuurvorm boeken.

Voor een optimaal resultaat raad ik je aan deze behandeling in kuurvorm te boeken (6 sessies). 

 

Indien je beslist onmiddellijk een kuur van 6 behandelingen te boeken, krijg je de zesde behandeling gratis !

De ganse kuur van 6 behandelingen kost dan (€ 700,00) euro.