Skincare Valerie

Intake

Wil je graag weten hoe het zit met de conditie van je huid? Gebruik je de juiste producten voor jouw huid? Welke behandelingen zijn voor jou het meest geschikt? We onderzoeken samen zoveel mogelijk informatie over jouw huid, welke voedingsstoffen het mist, welke het nodig heeft. 

analyse

Huidanalyse

Op basis van een huidanalyse krijg ik een goed beeld van jouw huid en kunnen we samen een behandelplan op maat opstellen zodat je niet alleen in mijn instituut SkinCare Valerie de juiste behandeling krijgt maar je ook thuis jouw huid op de best mogelijke manier kan verzorgen en ondersteunen.

Een huidanalyse geeft mij een goed beeld van:

– diepte en grootte van de rimpels
– grootte van poriën en verstoppingen
– bruine en rode vlekjes in de huid
– UV-schade
– activiteit van bacteriën
– vocht en talggehalte
– elasticiteit in diepere lagen van de huid
– pigmentstoornissen en de diepte ervan
– vergelijking met gemiddelde waarde van jouw leeftijdscategorie
– vergelijking van jouw huid en de ideale huidconditie

Afspraak maken

Je kan je afspraak online, telefonisch of via email reserveren. Ook voor een inlichting of bestelling kan je mij via deze weg contacteren. Tijdens behandelingen is de telefoon echter uitgeschakeld om uiterste rust te garanderen. Laat gerust je gegevens na op mijn voicemail en ik contacteer je zo snel mogelijk.

Kom je voor een eerste keer en weet je niet goed wat te boeken, maak dan bij voorkeur een afspraak voor een ontdekkingsbehandeling. Tijdens deze behandeling, doen we eerst een huidanalyse. Je krijgt dan informatie over de werking en het thuisgebruik van de producten en je gaat mijn instituut buiten met een prachtige ‘glowing skin’.

Welke afspraak je ook boekt, de invulling wordt verder gepersonaliseerd, afhankelijk van de noden van jouw huid. Ik werk daarom uitsluitend op afspraak zodat je in alle rust en privacy maximaal kan genieten.

SkinCare-Valerie