Skincare Valerie

Verzending en Bezorgen

Superleuk dat je een bestelling hebt gedaan bij mij! Mocht je nog overwegen om een bestelling te plaatsen, hieronder vind je hoe ik te werk ga. Neem je tijd en lees het op je gemak door.

Ik pak alles met veel zorg in en houdt het heel persoonlijk. Daarom vind je in elke bestelling een kleinigheidje of een persoonlijk berichtje van mij. Ook ben ik op de hoogte van de status van jouw huid en stuur ik een bijpassend(e) staaltjes mee, waar je ook echt wat aan hebt en kan uitproberen.

Ik vind het super dat jij bij mij je bestelling wilt plaatsen voor je droomhuid! Dat wil ik belonen en daarom hoef je geen verzendkosten bij mij te betalen bij bestellingen vanaf €50.00

• €6.99 bezorgen @home (België)

Ik doe er alles aan om het pakket op het opgegeven adres te leveren. Indien het adres niet klopt, het pakket wordt geweigerd of niet wordt opgehaald van een Bpost afhaallocatie, dient er ten allen tijde een bedrag betaald te worden van €6,95,-

 • Ik probeer je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! De bestellingen die voor 20:00 besteld zijn, probeer ik de volgende dag te verzenden. 
  (*met uitzondering van weekend, feest en actiedagen).
 • Ook wil het weleens voorkomen dat Bpost of de bezorger zich niet aan de leveringsperiode houden of tijdens bijzondere dagen het extreem druk hebben.
  Zolang je geen mail van mij hebt gekregen, komt de verhindering niet bij ons vandaan.
 • Je ontvangt altijd een track & trace mail van mij, waar je jouw pakket mee kan volgen.
 • Als jouw pakket de status ‘geleverd’ heeft gekregen, maar dit is niet het geval? Dan moet dit binnen een week aan de webshop gecommuniceerd worden per mail: info@skincare-valerie.be. Na een week vervalt de garantie en kunnen wij helaas het pakketje niet meer vergoeden. Deze regel is opgenomen, omdat Bpost deze regel hanteert.

Retourneren

Niet tevreden over je aankoop?
Je bestelling is binnengekomen maar je bent toch niet tevreden? Dit wil ik voor je oplossen:

 • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar advies.
 • Tot 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product.
 • Een artikel niet werkend of beschadigd bij het uitpakken? Neem contact op met mij zodat ik het voor je kan oplossen (telefonisch of per mail).
 • Gebruikte producten en geopende verpakkingen voor make-up, skincare producten, bodycare producten worden niet teruggenomen. 

Meld dit binnen 14 dagen na ontvangst bij mij. Hierna heb je 7 dagen de tijd om je product te retourneren. Ik wil je vragen om dit in originele staat en verpakking te sturen. Dit mag ook fysiek in mijn instituut geruild worden. Let wel op, je dient zelf het product op te sturen en je bent als klant verantwoordelijk voor het correct ingeven van de verzendgegevens. 

Terugbetaling
Het gehele aankoopbedrag van de geretourneerde product(en) wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling terugbetaald op je rekening. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Wij wachten dan met de terugbetaling totdat alle producten zijn ontvangen of totdat je hebt aangetoond de producten terug te hebben gestuurd.

Retouradres
SkinCare Valerie
Bosveldstraat 32
3500 Hasselt

Neem bij meer vragen of twijfels gerust contact op met mij via info@skincare-valerie.be of 0495 26 18 59 (whatsapp)