Skincare Valerie

Grove poriën en vette huid

Roken is samen met de zon en stress de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering.

SkinCare-Valerie-52-min

Mesopeel

Mesoestetic® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

De peelingbehandeling is een eenvoudige en doeltreffende techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. 

Met andere woorden: door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid, maar wordt ook de huidvernieuwing en -verjonging gestimuleerd.

Huidindicaties

MESOPEELS ZIJN AANGEWEZEN BIJ:

– acnehuiden en onzuiverheden
– grove poriën
– huidverslapping
– mimische en andere rimpels
– pigmentatiestoornissen
– couperose, rosacea
– littekens
– huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen

Resultaat

De behandeling gaat niet enkel zichtbaar uw huid verbeteren, maar met de Mesopeel-behandeling kunnen we ook zeer goed focussen op het verminderen van couperose.

Voor jou betekent dit:

– een zichtbaar frissere huid
– minder oneffenheden en vlekken
– minder grove poriën
– minder lijntjes en meer stevigheid

Meestgestelde vragen

Kom zonder make-up naar je afspraak. Daarnaast is het aangeraden om voor je eerste behandeling al aan de slag te gaan met de juiste thuisproducten, zodat de peelings dieper kunnen inwerken en we een nog beter resultaat kunnen bekomen. Boek je dus jouw eerste Mesopeel? Kom dan eerst eens bij mij in het instituut, zodat ik je de juiste producten voor thuis kan adviseren.

Mesopeel passen we toe bij het verwijderen van dode huidcellen en is geschikt voor alle huidtypen. 

Mesoéclat is geschikt voor de beschadigde (photo aging) en rijpe huid.

Deze ultieme anti-aging peeling stimuleert celvernieuwing, vermindert imperfecties en regenereert de huid. Waardoor de huid zijn jeugdig volume weer terugkrijgt. Rimpels worden gladgestreken door de activatie van collageen- en elastinevezels.

Beide behandelingen kunnen los of in combinatie met een andere behandeling gedaan worden.

Mesopeel behandelingen bestaan uit een reeks van vijf behandelingen met telkens 10 tot 14 dagen tussentijd. Iedere behandeling kan afzonderlijk of in kuurvorm toegepast worden.

Eerst wordt de huid goed gereinigd waarna de peeling wordt aangebracht. Na de peeling gaan we de huid stabiliseren en extra boosten met actieve ingrediënten.

Indien gewenst wordt er nog een extra voedend masker aangebracht. We werken af met een voedende 24h crème en SPF 50+.

Mesoestetic haar behandelingen zijn zeer veilig. Afhankelijk van de toestand van de huid zal onze expert kiezen voor een oppervlakkige of middeldiepe peeling.  Al deze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft zodat de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.

Mesoestetic haar behandelingen zijn zeer veilig. Afhankelijk van de toestand van de huid zal onze expert kiezen voor een oppervlakkige of middeldiepe peeling.  Al deze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft zodat de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.

De eerste 48 uur na de behandeling:

  • geen sauna / zwembad
  • niet zonnen / zonnebank
  • geen producten gebruiken met zuren en retinol
  • niet harsen op de behandelde plaats
  • bescherm de huid dagelijks met een hoge factor SPF (bij voorkeur van het Mesoprotech gamma)     

Voor een optimaal resultaat zijn de producten van Mesoestetic aangeraden voor thuisgebruik.

WAT MOET IK DOEN NA DE BEHANDELING?

Vermijd 24 uur na de behandeling make-up en kom twee weken erna niet onbeschermd in de zon. Daarnaast adviseren we je na jouw behandeling over de beste producten voor thuis zodat je een langdurig resultaat bekomt.

€ 90,00 per sessie